Τι να κρατησεις απο αυτην την μαγικη βραδια;

«Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι», λένε οι σοφότεροι κι αλήθεια είναι πως όταν συμμετέχεις σε μια δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα πολλά λόγια περιττεύουν. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε ανθρώπους και να μην αναφέρουμε τα θετικά που παρατηρήσαμε κατά την διεξαγωγή της μεγάλης Συναυλίας  Αγάπης στις 30 Ιουλίου. Το αλσύλλιο του Κούλε Μοιρών ήταν κατάμεστο με ανθρώπους που προσέφεραν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας ενός νεαρού Μεσαρίτη.

Εκ μέρους της ομάδας ΔΡΩ θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους, αλλά και με τους διοργανωτές, συμμετείχαν αφιλοκερδώς κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή! Επίσης, ευχαριστούμε τόσο τους χορηγούς , που μας εξασφάλισαν τα υλικά αγαθά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όσο και τα μαγαζιά των Μοιρών που παρέμειναν κλειστά για την υποστήριξη και ενίσχυση της συναυλίας  τη συγκεκριμένη βραδιά.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα άτομα που μας παρείχαν ηχητικό εξοπλισμό κι ηχοληψία, φωτισμό και παρουσίαση της συναυλίας, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πόμπιας και στο Δήμο Φαιστού για την ύπαρξη πυροσβεστικών οχημάτων στο χώρο και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη.

Πρωτοφανής και συγκινητική ήταν η συσπείρωση τόσων πολλών συλλόγων, ομάδων και φορέων της Μεσαράς για έναν κοινό σκοπό, που μεταφέρει ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης στον τόπο μας. Η συνδιοργάνωση ήταν άψογη κι ο κάθε σύλλογος συμπλήρωνε αρμονικά τον άλλον, εξασφαλίζοντας την επιτυχή διεξαγωγή της συναυλίας.

Χαρακτηρίζουμε επιτυχή την συναυλία, κυρίως, επειδή ο κόσμος την αγκάλιασε, την στήριξε και την έκανε δική του! Απόδειξη αυτών είναι το γεγονός ότι όλοι όσοι παρευρέθηκαν, συνειδητά διατήρησαν μια υπομονετική στάση, τόσο στην εύρεση χώρου στάθμευσης, όσο και στα ταμεία, σεβάστηκαν τον χώρο του Κούλε και τον διατήρησαν καθαρό και μάλιστα βοήθησαν στο στοίβαγμα των καρεκλών και το μάζεμα των σκουπιδιών μετά το πέρας της εκδήλωσης.  Σας ευχαριστούμε Μεσαρίτες!

Αναφέρουμε ακόμα τα δύο ισχυρά μηνύματα που πέρασαν οι συνδιοργανωτές. Ο οδηγός δεν πρέπει να καταναλώνει αλκοόλ και να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του και των υπολοίπων, γι’ αυτό στη συναυλία δεν υπήρχε καθόλου αλκοόλ. Επίσης, τα απορρίμματα είναι και προσωπική υπόθεση του καθενός μας. Στο χώρο του Κούλε υπήρχαν ειδικοί κάδοι και πρέσα από τον σύλλογο Το Μέλλον για τα  κουτιά αλουμινίου τα οποία οδηγήθηκαν για ανακύκλωση γιατί “κάθε κουτί μετράει”!

Τι να κρατήσεις, λοιπόν, από αυτήν την μαγική βραδιά; Μια λέξη μόνο, την ενότητα. Είναι στο αίμα μας να γινόμαστε ένα, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και το αποδείξαμε περίτρανα όλοι μαζί!

Υ.Γ. Ευχαριστώ δεν θα πούμε στους εθελοντές της συναυλίας, γιατί δεν το χρειάζονται .. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτήν που πήραν κοιτάζοντας την παρακάτω εικόνα:

Συμμετείχαν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες:
Γιώργος Ν. Ζερβάκης

Δημήτρης Ζωγραφάκης
Νίκος Μανιουδάκης
Νίκος Σεβαστάκης
Γιάννης Σπινθάκης
Βαγγέλης & Μανώλης Σταματάκης
Νίκος & Γιώργος Στρατάκης
Συγκρότημα : Χαρίτος Τζαγκαράκης-Αντώνης Γερμανάκης

Την επιμέλεια του ήχου είχε ο Νεκτάριος Χουστουλάκης , του φωτισμού ο Γιάννης Δασκαλάκης και την παρουσίαση της βραδιάς είχε η Ύβα Κουμαντάκη.

| Συνδιοργανωτές | 

Α/ΑΣυνδιοργανωτές
01Αθλητική Ένωση Μοιρών (ΑΕΜ)
02Αθλητική Ένωση Φαιστού
03Αθλητική Λέσχη Μεσαράς Καπετάν Μιχάλης Κόρακας
04Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσαράς (ΓΑΣΜ)
05Δίκτυο Συλλόγων Μεσαράς
06Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού "ΔΡΩ"
07Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήμα Μοιρών
08Θέατρο Δίχως Όνομα
09Ομάδα Αγάπης Μεσαράς
10Ορειβατικός Σύλλογος Μοιρών
11Πολιτιστικός Σύλλογος Αληθινής
12Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελούζου
13Πολιτιστικός Σύλλογος Βώρων
14Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλιάς
15Πολιτιστικός Σύλλογος Γκαγκαλών
16Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαρού
17Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου
18Πολιτιστικός Σύλλογος Καμηλαρίου
19Πολιτιστικός Σύλλογος Καπαριαννών
20Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου
21Πολιτιστικός Σύλλογος Κουσέ
22Πολιτιστικός Σύλλογος Λιστάρου
23Πολιτιστικός Σύλλογος Πετροκεφαλίου
24Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαιδακίων και Καλών Λιμένων
25Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων
26Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου
27Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας
28Πολιτιστικός Σύλλογος Σίβα
29Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου
30Πολιτιστικός Σύλλογος Φανερωμένης
31Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης ‘’Το Μέλλον’’
32Σύλλογος Γυναικών Γαλιάς
33Σύλλογος Επισκευαστών Οχημάτων και Μηχανουργών Μεσαράς (ΣΕΟΜ)
34Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων
Συναυλία αγάπης30/07/2018

Χορηγοί & Φωτογραφίες

 

Author

mm

Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού ΔΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up