Περιγραφη Παιχνιδιων


1. Πρόλαβε το μπαλάκι
Ομάδες ανά παιχνίδι: 2
Παίκτες: 5

Το παιχνίδι αυτό αποτελείται από 5 σωλήνες για κάθε ομάδα. Οι παίκτες της κάθε ομάδας κρατώντας τις σωλήνες με τη σωστή κλίση, προσπαθούν να μεταφέρουν μπαλάκια του πινκ πονκ από την πρώτη σωλήνα, στη δεύτερη και ύστερα σε έναν κουβά. Οι πόντοι υπολογίζονται με τον χρόνο που χρειάστηκε η κάθε ομάδα ή τον αριθμό απ’τα μπαλάκια που κατάφερε να μεταφέρει στον κουβά στον προβλεπόμενο χρόνο.


2. Bόλτα στον αέρα
Ομάδες ανά παιχνίδι: 1
Παίκτες: 5

Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχει μία ομάδα αποτελούμενη από 5 παίκτες. Ένας παίκτης της ομάδας θα καθίσει πάνω σε μία αιώρα. Την αιώρα θα κρατούν οι υπόλοιποι 4 παίκτες, δύο από κάθε μεριά και θα τη σηκώνουν ψηλά, ώστε ο παίκτης που βρίσκεται πάνω σε αυτήν να μαζέψει ορισμένα αντικείμενα. Οι πόντοι υπολογίζονται με βάση τον αριθμό των αντικειμένων που κατάφερε να μαζέψει ο παίκτης σε συγκεκριμένο χρόνο ή με τον χρόνο που χρειάστηκε συνολικά.


3. Συντονισμένοι Σκιέρ
Ομάδες ανά παιχνίδι: 2
Παίκτες: 5

Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχει 1 ομάδα που αποτελείται από 5 παίκτες. Υπάρχουν 2 σανίδες που λειτουργούν ως πέδιλα. Η κάθε σανίδα διαθέτει 5 ιμάντες ώστε να σταθεροποιηθούν τα πέλματα των παικτών. Οι παίκτες της ομάδας τοποθετούνται ο ένας πίσω από τον άλλον και όλοι μαζί φροντίζουν για την ισορροπία της σανίδας. Προσπαθούν να «περπατήσουν» μέχρι το τέρμα της διαδρομής στον λιγότερο δυνατό χρόνο.


4. Φύσα το καραβάκι!
Ομάδες ανά παιχνίδι: 2
Παίκτες: 2

Το παιχνίδι αυτό αποτελείται από δύο ανοικτές σωλήνες με νερό που λειτουργούν ως κανάλια. Σε κάθε «κανάλι» υπάρχει ένα καραβάκι. Οι παίκτες προσπαθούν φυσώντας με όση δύναμη μπορούν να φτάσει το καραβάκι στο τέρμα της διαδρομής. Οι πόντοι υπολογίζονται με τον χρόνο που χρειάστηκε η κάθε ομάδα ή το σημείο που έφτασε το εκάστοτε καραβάκι στον προβλεπόμενο χρόνο.


5. Μπασκετρίλιζα
Ομάδες ανά παιχνίδι: 2
Παίκτες: 2

Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχουν 2 ομάδες καθεμιά απ’ τις οποίες έχει 3 παίκτες. Στο δάπεδο είναι σχεδιασμένη μία τρίλιζα, ενώ υπάρχουν και δύο μπασκέτες, μία για την κάθε ομάδα. Οι παίκτες της κάθε ομάδας προσπαθούν να βάλουν καλάθι στην μπασκέτα τους. Κάθε καλάθι που μπαίνει δίνει το δικαίωμα στον παίκτη που το έβαλε να συμπληρώσει κι ένα κομμάτι της τρίλιζας. Στόχος της κάθε ομάδας είναι να κάνει πρώτη μία τρίλιζα.


6. Ζάλι Ντράλι
Ομάδες ανά παιχνίδι: 1
Παίκτες: 1

Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχει μία ομάδα που εκπροσωπείται από έναν παίκτη. Ο παίκτης καλείται να τρέξει 20 γύρους γύρω από έναν στύλο, έχοντας το πρόσωπο στραμμένο προς τα κάτω. Έπειτα «ζαλισμένος» πρέπει να περάσει πατώντας μέσα σε στεφάνια, χωρίς όμως να τα ακουμπήσει. Οι πόντοι που θα μαζέψει εξαρτώνται από τον αριθμό των στεφανιών που κατάφερε να περάσει χωρίς να πέσει, μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο.


7. Ρίξτα όλα!!
Ομάδες ανά παιχνίδι: 2
Παίκτες: 1

Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχει μία ομάδα που εκπροσωπείται από έναν παίκτη. Στο δάπεδο υπάρχει ένας πύργος φτιαγμένος από τουβλάκια. Ο παίκτης κρατά ένα τσουβαλάκι με άμμο και έχει σαν στόχο να «γκρεμίσει» όσο το δυνατόν περισσότερα τουβλάκια στον λιγότερο δυνατό χρόνο, πετώντας το τσουβαλάκι σε αυτά.


8.Λαβύρινθος
Ομάδες ανά παιχνίδι: 2
Παίκτες: 4

Το παιχνίδι αυτό αποτελείται από 2 λαβυρίνθους οι οποίοι επικονωνούν μεταξύ τους μέσω σπιράλ. Οι παίκτες προσπαθούν να μεταφέρουν μια μπίλια από τον πρώτο λαβύρινθο στο τέλος του δεύτερου. Οι πόντοι υπολογίζονται με το χρόνο που χρειάστηκαν ή το σημείο που έφτασαν στον προβλεπόμενο χρόνο.


9.Βungee run
Ομάδες ανά παιχνίδι: 2
Παίκτες: 2

Στο παιχνίδι αυτό, συμμετέχουν δύο παίκτες της ίδιας ομάδας, αντίθετου φύλου οι οποίοι είναι δεμένοι με ελαστικά σχοινιά. Κατά μήκος του διαδρόμου βρίσκονται τοποθετημένα σε συγκεκριμένες θέσεις, μικρά σφουγγαράκια διαφορετικών βαθμών (ανάλογα την απόστασή τους από την αφετηρία). Σκοπός των παικτών είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα σφουγγαράκια μπορούν ξεκινώντας από το κοντινότερο μέσα στο χρόνο που τους δίνεται. Το άθροισμα των βαθμών από τα σφουγγαράκια που θα μαζευτούν, δίνει το σύνολο των πόντων της ομάδας. Χρόνος παιχνιδιού ανά ομάδα: 1 λεπτό


 

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποσύρουν κάποιο παιχνίδι ή να προσθέσουν νέο ή να διαφοροποιήσουν τους κανονισμούς κάποιου παιχνιδιού, εφόσον το κρίνουν απαραίτητο για λόγους ασφαλείας, λειτουργικότητας, υπεραριθμίας ομάδων ή διαχείρισης χρόνου. Σε τέτοια περίπτωση είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση της κάθε ομάδας, το αργότερο λίγο πριν την έναρξη του εκάστοτε παιχνιδιού.

 

 

Περιγραφή Παιχνιδιών ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Games of ΔΡΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Scroll Up