ΤΡΟΠΟΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

 

Σε κάθε γρίφο θα βρείτε ένα από τα παρακάτω σύμβολα που ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει το τσεκάρισμα του συγκεκριμένου γρίφου.

<<ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ>> Ο κυνηγός πηγαίνει στο σημείο που βρήκε αποκωδικοποιώντας το γρίφο,έχοντας μαζί του 1 από τις 5 κάρτες της ομάδας του και επιδεικνύει την κάρτα στο άτομο που βρίσκεται στο σημείο. Έπειτα το άτομο λέει στον κυνηγό μια λέξη- κλειδί ή του δίνει ένα αντικείμενο. Αν δοθεί αντικείμενο , η ομάδα ακολουθεί τις οδηγίες που το συνοδεύουν , ενώ αν δοθεί λέξη-κλειδί, η ομάδα τσεκάρει στο Δημαρχείο λέγοντας στην επιτροπή το Σημείο και την Λέξη-Κλειδί.

<<ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ>> Ο κυνηγός πηγαίνει στο σημείο που βρήκε αποκωδικοποιώντας το γρίφο,αναζητάει στον χώρο που βρίσκεται το σημείο το ταμπελάκι του κυνιγίου ( το οποίο δεν είναι απαραίτητα σε εμφανές σημείο), το εντοπίζει και διαβάζει την Λέξη-Κλειδί. Έπειτα τσεκάρει στο Δημαρχείο λέγοντας στην επιτροπή το Σημειο, την θέση που ήταν το ταμπελάκι και τη Λέξη-Κλειδί.

<<ΠΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ>>Ο κυνηγός τσεκάρει στο Δημαρχείο λέγοντας στην επιτροπή τη λύση στην οποία κατέληξε αποκωδικοποιώντας τον γρίφο.

<<SELFIE ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ>> Ο κυνηγός πηγαίνει στο σημείο που βρήκε αποκωδικοποιώντας το γρίφο,έχοντας μαζί του 1 από τις 5 κάρτες της ομάδας του. Στέκεται μπροστά στο σημείο και τραβάει μια selfie φωτογραφία στην οποία πρέπει να φαίνεται  το σημείο (ξεκάθαρα) ο κυνηγός και η κάρτα της ομάδας. Η ομάδα τσεκάρει στο Δημαρχείο λέγοντας στην επιτροπη το Σημείο και δείχνοντας την φωτογραφία.

<<SELFIE ΣΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ>> Ο κυνηγός πηγαίνει στο σημείο που βρήκε αποκωδικοποιώντας το γρίφο,έχοντας μαζί του 1 από τις 5 κάρτες της ομάδας του. Στέκεται μπροστά στο ταμπελάκι του κυνηγιού και τραβάει μια selfie φωτογραφία στην οποία πρέπει να φαίνεται το ταμπελάκι (ξεκάθαρα) ο κυνηγός και η κάρτα της ομάδας. Η ομάδα τσεκάρει στο Δημαρχείο λέγοντας στην επιτροπη το Σημείο και δείχνοντας την φωτογραφία.

Κάθε τσεκάρισμα γίνεται έχοντας οπωσδήποτε μια από τις κάρτες της ομάδας.

Μετά το τσεκάρισμα η ομάδα παραλαμβάνει τον επόμενο γρίφο.

 

Scroll Up