1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΩ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΜΑΝΑ»

Καλωσορίσατε!
Παρακαλούμε δείτε όλες τις συμμετοχές της δράσης μας “1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΩ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΜΑΝΑ»”  και ψηφίστε στην αντίστοιχη φόρμα τις καλύτερες για εσάς συμμετοχές. Συγκεκριμένα μπορείτε να ψηφίσετε έως και τρεις (3) φορές για κάθε μία ηλικιακή κατηγορία.

Α) 10-13 ετών
Β) 14-16 ετών
Γ) 17 ετών και άνω

Για κάθε μαντινάδα που θα επιλέξετε να ψηφίσετε θα χρειαστεί να ξέρετε τον κωδικό της. Ο κωδικός καθε μαντινάδας αναγράφεται στον τίτλο της.  Μπορείτε να ψηφίσετε έως τρεις (3) μαντινάδες ανά κατηγορία, με καταληκτική ημερομηνία μεχρι την Παρασκευή 11/05/2018 . Εμείς θα μετρήσουμε τις ψήφους σας και θα αναδείξουμε τις καλύτερες συμμετοχές. Στις 3 πρώτες θέσεις κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα απονεμηθούν βραβεία σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου , με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Musical_Note_good

Κατηγορία Α
(33 Μαντινάδες)
10-13 ΕΤΩΝ

Κατηγορία Β
(4 Μαντινάδες)
14-16 ΕΤΩΝ

Κατηγορία Γ
(122 Μαντινάδες)
17-122 ΕΤΩΝ

Musical_Note_good

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή.  Καλή επιτυχία σε όσους πήραν μέρος !  ♬♫♪♬  Για περισσότερα σχετικά με τον διαγωνισμό:

Ευχαριστήριο.

"Ευχαριστούμε θερμά το Συγκρότημα Τζαγκαράκη- Γερμανάκη τις σχολές χορού ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ και Σχολες Κρητικων Παραδοσιακων Χορων Γεωργιλαδακης τους κριτές Χαριστή Κουκουμπεδάκη Γιαννης θεοδωρακης Κωστής Λαγουδιανάκης και Ελένη Πλακιωτάκη την ομιλητή Ευα Κοντου και την παρουσιάστρια της βραδιάς ΥΒΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ καθώς όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση αυτού του διαγωνισμού."

Ομάδα ΔΡΩ.

Scroll Up