10° Κυνηγι ΘησαΔρων: #epeteiako

Δεκατο κυνηγι θησαδρων

συμμετοχές έως 24/02/2024

epeteiako

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΗΣΑΔΡΩΝ

Το 2013 μ.Χ. ολόκληρος ο Δήμος Φαιστού βρίσκεται υπό φαντασιακή αποχή. Όλος; Όχι όλος! Μια μικρή ομάδα αντιστέκεται και πάντα θα αντιστέκεται στη βαρεμάρα και την αδράνεια. Χάρη στο μαγικό ζωμό που παρασκευάζουν, τα μέλη της μικρής ομάδας ΔΡΩ αποκτούν υπερφυσική δύναμη και κάνουν καψόνια στους κυνηγούς, φτάνοντας στα όρια τους τις ομάδες τους.

Οι Κυνηγοί δε φοβούνται παρά μόνο ένα πράγμα…
Μήπως φτάσουν στο γρίφο τελευταίοι… Επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει, η τελευταία σελίδα του βιβλίου του κάθε κυνηγιού βρίσκει όλους τους παίχτες να γιορτάζουν το νικητή του κυνηγιού κάτω από τον έναστρο ουρανό παρέα με πολλές, πολλές αναμνήσεις και μια υπόσχεση για το επόμενο κυνήγι.

Κυνήγι θησαΔΡΩν. Μπολιάσαμε το κυνήγι θησαυρού του Ρεθύμνου που μας μύησε ο θείος Spirus, με την ψυχή των μελών της ομάδας ΔΡΩ, αποφασισμένοι να φέρουμε κάτι διαφορετικό στο Δήμο Φαιστού και δημιουργήσαμε ενα εκρηκτικό μείγμα αδρεναλίνης και χαμόγελων. Την ιδέα που με πολύ κόπο και μεράκι στήσαμε 13 άτομα στο ξεκίνημα της, αγκάλιασαν πάνω από 300 κυνηγοί.

2024 # Epeteiako Το κυνήγι κυνηγημένο επιστρέφει στις ρίζες του. Ακριβώς 10 χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση μοιραία ερχόμαστε να κάνουμε αυτό που μας ένωσε. Το δέκατο κυνήγι αφιερώνεται σε μια ιστορική αναδρομή στα παλιά κυνήγια και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κυνηγούς που το αγάπησαν και το στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Η δεύτερη θέση παραμένει αδειανή και η πρώτη είναι ανακαινισμένη, φρεσκοβαμμένη και χαρίζεται με πολύ αγάπη στην πιο ευρηματική, γρήγορη, ευέλικτη και καλύτερα οργανωμένη ομάδα του κυνηγιού.

Με πολλή αγάπη Veterans.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Κανονισμοί για το 10° κυνήγι θησαΔΡΩν!

Δηλωση συμμετοχης

Ελάτε στην μεγάλη οικογένεια του κυνηγίου και ζήστε από κοντά την εμπειρία του να παίζεις!
σας περιμένουμε!

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Scroll Up