Προσφεροντας.. εξελισσομαστε

Σε μια εποχή που η μόνη έννοια των ανθρώπων είναι το συμφέρον. Οικονομικό, πολιτικό, θρησκευτικό, προσωπικό.. Όπως και να’χει δεν παύει να είναι εγωιστικός ο κόσμος μας.
Σε αυτόν τον κόσμο λοιπόν, εγώ βρήκα τη δική μου Ιθάκη. Και για να μη μιλάω και εγώ εγωιστικά ( εγώ, εγώ, εγώ), θα μιλήσω για αυτούς που μπορεί νιώθουν το ίδιο.
Μία μικρή κοινωνία, με “μικρούς “ ανθρώπους.. Με φθηνά γούστα και επιφανειακούς τρόπους διασκέδασης. Ε λοιπόν σε αυτή την κοινωνία, υπάρχουν και εκείνοι που κάνουν τη διαφορά.

Μία ομάδα ενωμένη σαν μια παρέα, άνθρωποι δεμένοι σαν μία γροθιά, μία οικογένεια που κάνει τα πάντα για τα “παιδιά της”, αλλά και για τα παιδιά των άλλων. Αυτό που περιγράφω (δύσκολο να τα εκφράσω όλα με λόγια) είναι η ομάδα μας, η ομάδα που πάντα θαύμαζα για τις δράσεις της και τη θέλησή της και που τελικά έγινα κι εγώ μέλος τα δύο τελευταία χρόνια.
Είναι δύσκολο για κάποιον που δεν είναι στην παρέα μας να καταλάβει πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι αυτή η ομάδα. Όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και το πόσο έχει βοηθήσει την κοινωνία μας και τους ανθρώπους της, αφού πάντα ο πρώτος και βασικός στόχος της είναι να εξελίξει πνευματικά και κοινωνικά τον τόπο της.

Μετά από δύο χρόνια, λοιπόν, τόσο λίγα, αλλά ταυτόχρονα τόσα πολλά για μένα, ήθελα να ευχαριστήσω με τον δικό μου τρόπο όλα αυτά τα παιδιά της ομάδας, παλιά(όχι λόγω ηλικίας 😂) και καινούρια που με βοήθησαν να ενταχθώ συναισθηματικά και πρακτικά, να αποκτήσω τη νοοτροπία του “ βοηθάω τον συνάνθρωπό μου να γίνει καλύτερος μέσα από τη δική μου αλλαγή και εξέλιξη “ και να προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε δράση που αναλαμβάνουν.

Μέσα από αυτό το μικρό κείμενο εύχομαι και ελπίζω να κινήσω έστω και λίγο το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων, να τους “κολλήσω “ το μικρόβιο της περιέργεια και να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τον κόσμο μας.
Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο 😉

#proudofmyteam#dreamteam#ΔΡΩteam💙

Author

mm

χμμ... Εγώ είμαι η Αναστασία..Νέο μέλος της Δρω και πολύ χαρούμενη για αυτή τη συμμετοχή-συμβολή.. Είμαι φοιτήτρια της Φιλολογίας και θα τα λέμε συχνά από δω και πέρα μιας και μ'αρέσει πολύ να γράφω και να εκφράζομαι μέσα από μικρά κειμενάκια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up