Βραβευση για τον Α’ διαγωνισμο φωτογραφιας της ΔΡΩ

Γειά σας! Στις αρχές του έτους η ομάδα ΔΡΩ διοργάνωσε τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας της (δείτε εδώ) . Το θέμα όπως θα θυμάστε ίσως, ήταν “Χριστούγεννα” .
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία, τόσο από την πλευρά των φωτογράφων όσο και από την πλευρά των θεατών και αυτών που πήραν μέρος στην ψηφοφορία. Πράγμα που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί..!
Χθες 17-Φεβρουαρίου έγινε η βράβευση των δυο νικητών όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογρφίες παρακάτω. Αυτό που πραγματικά μας έδωσε χαρά ήταν η Μαρίνα, η οποία κέρδισε την δεύτερη και τρίτη θέση. Πηγαίνει τρίτη λυκείου και βλέπει την φωτογραφία ως το επάγγελμα που θα ήθελε να ακολουθήσει. 

Δυο λόγια από την Μαρίνα που κέρδισε το δεύτερο και τρίτο βραβείο και από τον Ανδρέα για την πρώτη θέση.


“Καταρχήν θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την ευκαιρια που μου δωσατε για να αναδειξω αυτο που τοσο πολυ αγαπω μεσα απο τον διαγωνισμό  που διοργανωσε η ομαδα της Δρω, όπως θα ηθελα να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που με ψήφισαν… τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, από την μια ειμαι χαρούμενη και από την αλλη συγκινημένη που πήρα την δεύτερη και τρίτη θέση… όλο αυτο με ενθαρρύνει στο να συνεχίσω αυτό που τοσο αγαπάω…
Ευχαριστώ πολύ.”
Μαρίνα Χρόνη 

“Συγχαρητήρια στην Εθελοντική ομάδα Δήμου Φαιστού Δρώ για τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας…. Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα bestidro.gr έναν χώρο έκφρασης για την ομάδα, ένα παράθυρο στον κόσμο, προβολής δράσεων και προβληματισμών της ομάδας …
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα στην Μαρίνα Χρόνη, μια νέα φωτογράφο που έλαβε την δεύτερη και τρίτη θέση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν επιλέγοντας την φωτογραφία μου ως την επικρατέστερη του διαγωνισμού. Ελπίζω να μην αναλώθηκαν μόνο στον διαγωνισμό αλλά να περιηγήθηκαν στην ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που κτίζεται καθημερινά από παλιά αλλά και νέα μέλη …”
Ανδρέας Κασσωτάκης

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Γιουλούντα. Τα βραβεία των νικητών είναι χορηγία από τις επιγραφές Lion.

Author

mm

Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού ΔΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up