Γραμμα προς το 2017 (και οχι μονο)

Αγαπητό 2017,

Θα σε ενημερώσω για το πως έχει η κατάσταση που πρόκειται να αντιμετωπίσεις! Φαντάσου απλά έναν μαυροπίνακα, τον πιο μαύρο που μπορείς, αυτός είναι ο κόσμος μας (). Αν παρατηρήσεις όμως καλύτερα θα διακρίνεις διάφορες πινελιές πάνω, πινελιές διαφορετικών χρωμάτων που προσπαθούν να απλώνουν με τον δικό τους τρόπο πάνω στη μαύρη επιφάνεια εργασίας. Ίσως να μην είναι τόσο έντονες αυτές οι πινελιές αλλά να ξέρεις ότι δεν μπορείς να τις σβήσεις. Αυτές λοιπόν, είναι οι άνθρωποι, όχι όλοι δυστυχώς, και έχουν έναν σκοπό, μια επιθυμία, να αλλάξουν τον κόσμο και όπως καταλαβαίνεις να τον κάνουν πολύχρωμο, διαφορετικό, έμμ…. Καλύτερο. 

Μην βιαστείς να ψάξεις για κάποιον ζωγράφο που μας καθοδηγεί, ψάξε απλά βαθιά μέσα στα χρώματα και θα δεις κάτι που έχουμε κοινό, αυτό είναι ο οδηγός μας. Να ξέρεις βέβαια, ότι διαφέρουμε μεταξύ μας, κάτι που δεχόμαστε και έτσι όλοι μαζί καταφέρνουμε κάτι τρομερό! 

Με λίγα λόγια σε καλωσορίζουμε να δεις τα έργα μας και αυτά που πρόκειται να συνεχίσουμε ή να ξεκινήσουμε.

Με εκτίμηση… θα με μάθεις μόλις έρθεις

Υ.Γ. Μην κρατάς τίποτα παρά μόνο μπόλικη όρεξη γόμες και μολύβια έχουμε εμείς.

Author

mm

Είμαι η Νικολετα και μόλις μπήκα στον κοσμο των φοιτητών και της δράσης. Στοχευω στο να κάνω πράγματα δημιουργικά και που με εκφράζουν, από εδώ και πέρα προσπαθώ να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην κοινωνία και στους γύρω μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up