Νοτιοι Live 2017 (21 Αυγουστου 2017 – Λιμανι Κοκκινου Πυργου)

21 χρόνια μετά από την ίδρυση τους και 14 χρόνια μετά την τελευταία συναυλία τους, το μουσικό συγκρότημα Νότιοι επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι για μια και μοναδική συναυλία.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Πολιτείας Τυμπακίου και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου, η οποία σε συνεργασία με τους Νότιους, θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Ιατρείο Τυμπακίου.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 10 το βράδυ, στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση που θα μας ταξιδέψει αρκετά χρόνια πίσω..

Οι Νότιοι ιδρύθηκαν το 1996 από μερικούς φίλους και συμμαθητές που είχαν αγάπη για τη μουσική και αρκετή όρεξη. Αρχικά το σχήμα περιελάμβανε τύμπανα και αρμόνια. Σύντομα προστέθηκε η κιθάρα και η φωνή, με τη μπάντα να καταλήγει μετά από κάποιες δοκιμές στο τελικό σχήμα με τύμπανα-κιθάρα-μπάσο-πλήκτρα-φωνή..

Από την πρώτη στιγμή οι Νότιοι κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές και την αγάπη του κόσμου με τη μουσική τους.. Έδωσαν πάνω από 30 συναυλίες συνολικά με πολύ μεγάλη απήχηση στην ευρύτερη περιοχή του νυν Δήμου Φαιστού. Μερικές αξιομνημόνευτες συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στην πλατεια Τυμπακίου, στον Κούλε στις Μοίρες, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τυμπακίου, στην αντιπολεμική συναυλία στην πλατεια Μοιρών, στον Πύργο Μονοφατσιου, στο Ζαρό, στα Μάταλα κά.

Τελευταία συναυλία για τη μπάντα, το 2003, καθώς μετά από εκείνη τη χρόνια, ήδη ο καθένας είχε πάρει το δρόμο του είτε για σπουδές είτε για δουλειά και ήταν δύσκολο να συνεχίσουν τις πρόβες και τις εμφανίσεις.

Η ιδέα του reunion ξεκίνησε δειλά δειλά πριν από 2-3 χρόνια περίπου, όμως κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση του. Το 2017 όμως έφτασε η στιγμή που αρκετοί περίμεναν. Η επανένωση του γκρουπ για μια και μοναδική συναυλία είναι γεγονός. Η ιδέα ξεκίνησε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους και ο κόσμος την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.. Ξεκινώντας το σχεδιασμό, αποφασίστηκε ομόφωνα ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, για να μείνει και κάτι από όλο αυτό.. Τη διοργάνωση ανέλαβαν η Πολιτεία Τυμπακίου και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων οι οποίοι πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στην εκδήλωση και το σκοπό της.

Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται μεγάλη καθώς δεν είναι μόνο οι αναμνήσεις και η διασκέδαση αλλά και η προσφορά στον τόπο μας..

Αξίζει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή..

Βίντεο

Notioi Live 201721/08/17…Λιμάνι Κόκκινου Πύργου… 22:00

Posted by SApromo Gnvpromo on Saturday, August 19, 2017

Φωτογραφίες

Author

mm

Χελόου ιτς μι.. Ψηλή , καστανή , μελαχρινή με όλες τις προϋποθέσεις για μοντέλο. Αλλά με κέρδισε η Σύρος, άστα που να στα λέω. Βάλε κάτι να πιεις και κάτσε γιατί από εδώ και πέρα θα λέμε πολλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up