Λιγα λογια για το…bestidro.gr

 

Μείζον ζήτημα των ημερών μας είναι το κατά πόσο οι νέοι είναι ενεργοί πολίτες και συμμετέχουν στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος στo οποίo ζουν. Πώς όμως ζητάμε από τους νέους να είναι ενεργοί πολίτες όταν η άποψη τους δεν παίρνει την δύναμη που θα έπρεπε; Και πώς η φωνή των νέων θα αποκτήσει δύναμη όταν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα ερεθίσματα για να εκφραστεί ο κάθε ένας με το δικό του μοναδικό τρόπο; Ερωτήματα που θα έπρεπε να προβληματίζουν όλους όσους επιθυμούν να δώσουν φωνή στους νέους.

Με μοναδικό μας στόχο λοιπόν τον πλουραλισμό, την ελεύθερη έκφραση όλων μας, αλλά και την τοποθέτηση μας με λόγο και άποψη, δημιουργήσαμε ένα site, μέσο του οποίου όλοι όσοι το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα με κάθε τρόπο. Και όταν λέμε με κάθε τρόπο το εννοούμε. ‘’Χτίσαμε’’ ένα site βασισμένο πάνω σε αυτό ακριβώς. Ένα site όπου θα μπορεί να εκφράζεται, άλλος με στίχους, άλλος με άρθρα, άλλος με σχέδια, άλλος με μουσική και άλλος με οποιοδήποτε τρόπο έκφρασης επιθυμεί. Με γνώμονα μας λοιπόν, το ‘’όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι’’ αναγνωρίζουμε την ανάγκη του κάθε ένα μας να εκφραστεί δημόσια με διαφορετικό τρόπο και παίρνουμε θέση με πράξεις.

Έτσι, θεωρούμε ότι δίνοντας αυτό το ερέθισμα, οι νέοι θα αρχίσουν να εξωτερικεύουν περισσότερο τις ιδέες, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς τους, καθιστώντας τους περισσότερο ενεργούς πολίτες.

Αν θέλεις και εσύ να εκφράσεις τις σκέψεις σου ή τους προβληματισμούς σου, με οποιονδήποτε τρόπο…BESTIDRO.gr

Author

mm

Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού ΔΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up