6 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

6 χρόνια από την ίδρυση της Ομάδας ΔΡΩ, της ομάδας που προσπαθεί να αγκαλιάσει και να κάνει πράξη τις ιδέες όλων των νέων της περιοχής.

6 χρόνια και νιώθω ακόμη την ίδια ανατριχίλα όταν την σκέφτομαι. Δεν έχει σβήσει ακόμη αυτός ο έρωτας, αυτή η φλόγα που αισθάνεσαι όταν σκέφτεσαι το ομορφότερο πράγμα.  Και δεν έχει σβήσει γιατί η ΔΡΩ για μένα έχει γίνει  ιδέα, όραμα, ελπίδα.  Η ΔΡΩ έχει γίνει η διέξοδος των νέων για να εισακουστούν και να υλοποιηθούν οι ιδέες τους. Η ΔΡΩ είναι η ελπίδα ότι εμείς οι νέοι άνθρωποι της περιοχής θα την αλλάξουμε και θα την διαμορφώσουμε όπως θα έπρεπε να είναι. Η ΔΡΩ μου έχει αποδείξει ότι οι νέοι της κοινωνίας μας έχουν αστείρευτο πείσμα για να αλλάξουν τον τόπο μας και ότι είναι αυτοί που θα κάνουν το βήμα της αλλαγής. Η ΔΡΩ είναι η ομάδα που ο ένας στηρίζει την επιλογή, την ιδέα, το όραμα του άλλου για να το πραγματοποιήσει και όλοι μαζί να φέρουν το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Αξίζει πραγματικά τον κόπο να βρεθείς μαζί μας έστω και σε μια συνάντηση, να μας γνωρίσεις να δεις το πάθος στα μάτια μας όταν ο κάθε ένας μιλάει για την μεγάλη του ιδέα. Για το πώς την φαντάζεται και το πώς θα ήθελε να εξελιχτεί σε δράση. Να μας πεις τις ανησυχίες σου και τις ιδέες σου για αυτόν τον τόπο. Ή απλά να μας βοηθήσεις να τον αλλάξουμε μαζί.

 

 

Author

mm

O Στέφανος Καργακης μεγαλωμένος στις Μοίρες είναι μέλος της ΔΡΩ από το 2012. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολογιας του ΤΕΙ Κρήτης και από την επιστροφή του στις Μοιρες μετά τις σπουδές προσπαθεί να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία. Μότο του είναι ''Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις''

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up