Διαδικτυακό Κυνήγι 2018

Φέτος εγκαινιάζεται το διαδικτυακό κυνήγι το οποίο θα διαρκέσει όλο τον χρόνο και θα περιλαμβάνει γρίφους (διαφορετικής διαβάθμισης και μορφής) με την απάντηση να δίνεται ηλεκτρονικά. Το κυνήγι θα χωριστεί σε δύο φάσεις:

Α ΦΑΣΗ - Events (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
Στην πρώτη φάση του διαδικτυακού κυνηγιού απαιτείται φυσική παρουσία σε events-δράσεις του δήμου Φαιστού. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται πριν από κάθε δράση στην σελίδα FB της ομάδας Sherlock Holmes και στο site της ΔΡΩ.
Σε κάθε event θα περιλαμβάνεται 1 μικρός γρίφος, όπου θα ανταμείβει τον παίκτη με πόντους. Η συμμετοχή είναι ατομική ενώ η απάντηση θα δίνεται με mail ή με προσωπικό μήνυμα (pm) στην σελίδα FB και θα περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας το οποίο θα αποτελεί και τον κωδικό για να πιστώνονται οι πόντοι. Το τηλέφωνο επικοινωνίας πρέπει να είναι πάντα το ίδιο για να πάρει πόντους αθροιστικά.

Β ΦΑΣΗ – Διαδικτυακό κυνήγι (από ΔΕ 29.01.2018 έως και ΠΑ 02.02.2018)
Το διαδικτυακό κυνήγι ανοίγει την τελευταία εβδομάδα πριν από το κυνήγι. Σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως από τους διοργανωτές, οι ομάδες καλούνται να λύσουν κάποιους γρίφους οι οποίοι δίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το site www.bestidro.gr, δίνοντας απάντηση με mail και ανταμείβοντας με πόντους τις σωστές απαντήσεις. Η συμμετοχή είναι ομαδική πλέον και κάθε ομάδα μπορεί να αξιοποιήσει τους βαθμούς ενός ατόμου-μέλους της από την Α' Φάση (δηλώνεται κατά τη δήλωση της συμμετοχής της ομάδας).

Author

mm

Μαθηματικός

Ζώντας μια ζωή κοντά σε νέα παιδιά, μαθητές κυρίως αλλά και φοιτητές, και πιστεύοντας στη δύναμη και στην αξία του λόγου, είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα μας ιστοσελίδα. Θα δώσει την ευκαιρία να ακουστούν και να αποκτήσουν δύναμη όλες οι φωνές, οι σκέψεις και οι ιδέες των νέων. Αυτοί αποτελούν άλλωστε την κινητήρια δύναμη της κοινωνίας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up