Κανονισμοί Διαδικτυακού

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ (ΝΕΟ!)

 

Νέα προσθήκη στο Κυνήγι ΘησαΔΡΩν 2018 – «Το Τέλειο Άλλοθι» αποτελεί το Διαδικτυακό Παιχνίδι. Το παιχνίδι υλοποιείται σε 2 φάσεις. Η Α’ Φάση του παιχνιδιού έχει ήδη ολοκληρωθεί με τη βαθμολογία να έχει αναρτηθεί ήδη στο site του κυνηγιού (https://www.bestidro.gr/sherlock-2018).

 

ΑΡΘΡΟ Δ1: Η Β’ φάση του διαδικτυακού κυνηγιού μετατρέπεται σε ομαδικό παιχνίδι. Η κάθε ομάδα αξιοποιεί τους πόντους από την Α’ φάση ενός παίκτη και συμμετέχει ως ομάδα πλέον, απαντώντας μέσω του mail που έχει δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό mail πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο μέχρι την έναρξη του κάθε γύρου στο Sherlock.hunters@gmail.com.

 

ΑΡΘΡΟ Δ2: Η Β’ Φάση θα πραγματοποιηθεί σε 3 γύρους σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

  • 1ος Γύρος:        Δευτέρα          29.01
  • 2ος Γύρος:        Τετάρτη          31.01
  • 3ος Γύρος:        Παρασκευή    02.02

με ώρα έναρξης 21:30 και ώρα λήξης 23:30.

 

ΑΡΘΡΟ Δ3: Κάθε μία από τις τρεις αυτές ημέρες θα δίνεται ένας γρίφος μέσω της ιστοσελίδας https://www.bestidro.gr/sherlock-2018. Κάθε ομάδα μπορεί να στέλνει μία απάντηση ανά μισάωρο (δηλ. 1 απάντηση 21:30-21:59, 1 απάντηση 22:00-22:29, 1 απάντηση 22:30-22:59, 1 απάντηση 23:00-23:30) από το mail επικοινωνίας που έχει καταχωρηθεί κατά τη δήλωση της ομάδας. Οι υπόλοιπες απαντήσεις μετά από αυτήν θα αγνοηθούν.

 

ΑΡΘΡΟ Δ4: Όποιος απαντήσει μέσα στο πρώτο μισάωρο, κερδίζει 80 πόντους. Όποιος απαντήσει μέσα στο 2ο μισάωρο, 70 πόντους. Στο 3ο, 60 και στο 4ο 50 πόντους. Επιπλέον ο πρώτος από όλους τους συμμετέχοντες, που θα απαντήσει σωστά, έχει μπόνους +20 πόντους.

 

ΑΡΘΡΟ Δ5: Η συμμετοχή στο διαδικτυακό είναι προαιρετική.

 

ΑΡΘΡΟ Δ6: Οι 5 πρώτες ομάδες της Β’ φάσης του διαδικτυακού κερδίζουν από 1 τζόκερ το οποίο έχει ισχύ στους πρώτους 5 γρίφους μόνο το οποίο θα παραλάβουν την Κυριακή το πρωί κατά το signin.

 

Αναλυτικές πληροφορίες αλλά και οι κανονισμοί του κυνηγιού έχουν αναρτηθεί στο https://www.bestidro.gr/sherlock-2018. Για περαιτέρω διευκρινήσεις και απορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο mail μας (Sherlock.hunters@gmail.com) ή στην ομάδα μας στο Facebook (@SherlockHolmesVI).

 

ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ   ΚΑΙ

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Author

mm

Μαθηματικός

Ζώντας μια ζωή κοντά σε νέα παιδιά, μαθητές κυρίως αλλά και φοιτητές, και πιστεύοντας στη δύναμη και στην αξία του λόγου, είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα μας ιστοσελίδα. Θα δώσει την ευκαιρία να ακουστούν και να αποκτήσουν δύναμη όλες οι φωνές, οι σκέψεις και οι ιδέες των νέων. Αυτοί αποτελούν άλλωστε την κινητήρια δύναμη της κοινωνίας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up