ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) Το θέμα του 1ου διαγωνισμού φωτογραφίας είναι «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

2) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με όσες φωτογραφίες θέλει.

3) Οι φωτογραφίες που ανεβάζετε για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό πρέπει να έχουν τραβηχτεί από εσάς. Δηλαδή να κατέχετε τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας. Σε αντίθετη περίπτωση οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών.

4) Απαιτείται έγκριση από τους διοργανωτές ώστε να γίνουν δεκτές οι φωτογραφίες! Για να γίνει δεκτή μία φωτογραφία πρέπει να είναι εντός θέματος και να μην περιέχει πορνογραφικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο! Σε αντίθετη περίπτωση η φωτογραφία θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό και ο διαγωνιζόμενος θα ενημερωθεί με ανάλογο e-mail.

5) Στη φωτογραφία δεν επιτρέπεται περιεχόμενο που μπορεί να θεωρεί προϊόν διαφήμισης. Σε αντίθετη περίπτωση η φωτογραφία αποκλείεται από το διαγωνισμό και ο διαγωνιζόμενος θα ενημερωθεί με ανάλογο e-mail.

6) Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ενιαίες και όχι κολάζ περισσοτέρων από μία φωτογραφιών.

7) Σε περίπτωση που στην φωτογραφία υπάρχει κάποιος τρίτος, ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να έχει πάρει την άδειά του πριν την αποστολή της φωτογραφίας και να τον έχει ενημερώσει για την δημοσίευσή της στην σελίδα μας. Στην αντίθετη περίπτωση οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη!

8) Οι φωτογραφίες σας αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) στη διεύθυνση bestidro@gmail.com στο οποίο πρέπει να αναγράφονται: α) το πλήρες ονοματεπώνυμο, β) ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

9) Δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.

10) Από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των 3 καλύτερων φωτογραφιών από το κοινό. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας (www.bestidro.gr) με όρους που θα ανακοινωθούν πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

11) Με το ανέβασμα της φωτογραφίας σας και την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, αυτόματα σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού!

Για περισσότερες πληροφορίες -εκτός από την ιστοσελίδα- μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail στο bestidro@gmail.com ή/και τηλεφωνικά στο  6942883337.

Author

mm

Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού ΔΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up