Προσεχης δραση

Η Εθελοντική ομάδα νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, μια ομάδα νέων που προσπαθεί να δημιουργήσει ερεθίσματα για την ανιδιοτελή προσφορά για την αναβάθμιση του τόπου μας, πραγματοποιεί μια έκθεση κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά με σκοπό να κάνει τους μικρούς μας συνδημότες περισσότερο δημιουργικούς, δείχνοντας τους ταυτόχρονα την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική ανακύκλωση των υλικών μέσα στο σπίτι μας.

Καλεί επομένως όλα τα παιδιά του δημοτικού να συμμετέχουν στην έκθεση, δημιουργώντας μια κατασκευή από ανακυκλώσιμα υλικά. Το θέμα της κατασκευής είναι ελεύθερο για να εγείρει περισσότερο την φαντασία των παιδιών αλλά και των μεγάλων που θα περάσουν από την έκθεση. Τα παιδιά μπορούν να δουλέψουν σε ομάδες ή και μόνα τους.

Η ημέρα έκθεσης των μικρών δημιουργιών θα είναι στις 26 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Μοιρών με ώρα έναρξης 17:00.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν, οι γονείς τους θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο ενός γονέα, στο τηλέφωνο 6942883337 ή στο email bestidro@gmail.com.

Πατήστε εδώ για να δείτε τους όρους συμμετοχής.

Author

mm

Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού ΔΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up