Μαης….. περιεργος μηνας.

 

Δεν είναι μόνο ο καιρός που αλλάζει, δεν είναι μονάχα η ζέστη που αρχίζει να γίνεται πιο έντονη. Είμαστε και εμείς που βιαζόμαστε. Λέμε ότι είμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι και……ΑΦΙΝΙΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕ……!!!!! Εντάξει ωραία το θέλουμε το καλοκαίρι μας, και όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο..!!

Όμως δεν μας  έφταναν όλα αυτά, λίγο ο καιρός  και λίγο η ζέστη,  φίλοι μου, αρχίζουν και τα υπαίθρια events. H παραλιακή ξαναζωντανεύει και παίρνει φωτιά (ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΔΩ) <3 !!! Και μαζί της καιγόμαστε και εμείς. Εμάς που δεν μας σκέφτηκε κανείς. Που η εξεταστική πλησιάζει και εκεί που ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να σοβαρευτούμε , (εδώ γελάμε) ,α πατήσουμε και σε καμία διάλεξη, να δείξουμε τουλάχιστον ένα κάποιο ενδιαφέρον ρε παιδί μου!!! Μέχρι που καταντήσαμε να βάζουμε χαλαρά  το ραδιόφωνο για να διαβάσουμε, να ακούμε το  ‘’ θέλω επειγόντως διακοπές’’ και να το κλείνουμε. Εεεε αη στο καλό δηλαδή..!!

Γι αυτό και ιδού τα αποτελέσματα τα δικά μου….

Αραχτή στο καναπεδάκι μου, καφεδάκι, ξεφύλλισμα κάθε τρεις και λίγο το βιβλίο μας για να μην νιώθουμε και τύψεις που εμ καθόμαστε μέσα δεν διαβάζουμε κιόλας .και ζωγραφική… Κάτι μάλλον μακράν καλύτερο από το διάβασμα της εξεταστικής. Και μια ζωγραφική διαφορετική από τις άλλες φορές… Έτσι για να μην σας τα πολυλογώ το συμπέρασμα είναι ότι θα πάμε άπατοι στις εξετάσεις ίσως!! Αλλά υγεία παιδιαααα, υπάρχει και ο Σεπτέμβρης !!

………………………………………………………………………………………….………………Don’t worry!! Be Happy!!…………………………………………………..……………………………………………………..

Φιλιαααα από μένα!! <3

Author

mm

'Γειααααααα σας..... 😁 Τι κανετε..??? Εγω μια χαρα ειμαι... 😊 Λεγομαι Δημητρα και σπουδαζω νηπιαγωγος στο Ρεθυμνο εδω και ενα χρονο... Ο καλυτερος τροπος εκφρασης για μενα ειναι η ζωγραφικη και γι αυτο τον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι με αυτο...Επειδη με το λεγειν ΔΕΝ το εχουμε και τοσο....😝😝😝😜😜😜 Ετσι προτιμω να ζωγραφιζω παρα να μιλαωωωω!!!! 😜😜 ......Αλλωστε ΄΄ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ....ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!!! '' ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up