Μερες Χριστουγεννων! Μερες Γιορτης! Μερες Αγαπης!!!

Χριστούγεννα! Μέρες γιορτής! Μέρες Αγάπης! Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα των Χριστουγέννων! ΑΓΑΠΗ!!!!

Πως το αντιλαμβάνεται όμως κανείς; Ο καθένας με το δικό του τρόπο!!!

Η εικόνα πάντως που συναντήσαμε πριν λίγες μέρες έξω από Σούπερ Μάρκετ  της περιοχής… παραπέμπει στην απόλυτη προσφορά Αγάπης… Από σεβασμό στη στιγμή,  δεν υπήρξε κλικ το στο φωτογραφικό φακό…. Όμως ήταν αληθινό! Συνέβαινε εκεί μπροστά στα μάτια πολλών  συντοπιτών μας που έμπαιναν ή έβγαιναν από το κατάστημα…

Ένας άστεγος, ρακένδυτος, έχοντας στα χέρια του μια κονσέρβα που ενδεχομένως κάποιος του είχε προσφέρει πριν λίγα λεπτά αγοράζοντάς την από το κατάστημα… Ίσως ο άνθρωπος είχε να φάει μέρες… Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να μοιραστεί τη μία και μοναδική κονσέρβα που κρατούσε,  με τα αδέσποτα που τον είχαν περιτριγυρίσει….. Μια μπουκιά αυτός μια εκείνα… Δεν ξέρουμε τελικά πόση από την κονσέρβα έφαγε ο ίδιος και τι ποσότητα έδωσε στα αδέσποτα… αυτό που ξέρουμε είναι πως η εικόνα που είδαμε… αντανακλούσε το μήνυμα των Χριστουγέννων και την ειλικρινή και ανιδιοτελή ΑΓΑΠΗ!!!! Ας βάλουμε στη ζωή μας την ΑΓΑΠΗ κι ας την «μοιράσουμε» απλόχερα βοηθώντας κάθε ζωντανό πλάσμα που είναι δίπλα μας και χρειάζεται βοήθεια!!!

Χρόνια Πολλά!

 

Το προφίλ μου στο Facebook –> Πρωινή Πτήση

Author

mm

Αγαπώ και θαυμάζω κάθε τι που κάνει αυτή η ΟΜΑΔΑ!!!! Η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια εκπλήσσοντας με τη δράση της! Σαν Δημοσιογράφος που δραστηριοποιούμε στην περιοχή της Μεσαράς, στηρίζω κάθε δράση των Νεολαίων της Φαιστού! Στα πλαίσια αυτά, σκέφτηκα πως δε θα μπορούσα να λείπω από την ομάδα των αρθρογράφων της! Σ΄ ευχαριστούμε ΔΡΩ! Συνέχισε Δυνατά!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up