Ζωη κορονα γραμματα..

Πόση τύχη μπορεί να έχει κάποιος για να γυρίζει σωος σπίτι του μετά από μια βραδινή έξοδο; Γιατί στους κινδύνους που μας έχει βάλει η πολιτεία με το τόσο επικίνδυνο οδόστρωμα, τους ανυπαρκτους φωτισμούς να βάζουμε επιπλέον κινδύνους όπως αλκοόλ υπερβολική ταχύτητα και επιδείξεις ικανοτήτων;

Γιατί πρέπει καθένας να έχει να μας διηγηθεί μια ιστό με τροχαια ατυχήματα;

Γιατί σε κάθε νυχτερινή έξοδο πάντα κάποιος πρέπει να αγωνιά για την τύχη αυτών που διασκεδάζουν;

Για όλα αυτά ευθύνεται η ανεπαρκής κυκλοφοριακή αγωγή των οδηγών και των πεζών τόσο από το σχολείο όσο και από την οικογένεια. Οφείλουμε να αλληλοσεβομαστε τη ζωή των συνανθρώπων μας. Το να πιστεύεις, ότι δεν θα συμβεί σε σένα, δεν είναι αφέλεια, αλλά έλλειψη παιδείας και ηλιθιότητας. Δεν θα είσαστε λιγότερο άντρες αν πιείτε λιγότερο (έστω όσο να θυμάστε) ή αν δεν κάνετε επικίνδυνους ελιγμούς. Λύσεις υπάρχον για όλα.. Πίστες, άλλοι οδηγοί, σπίτια φίλων για διαμονή.

Το Αυτοκίνητο ειναι το πιο φονικά αποτελεσματικό οπλο όλων των εποχών, αφού τα τελευταία 50 χρόνια είχαμε 120000 νεκρούς, 150000 ζωντανούς νεκρούς και 200000 ανάπηρους. Με τόσες χιλιάδες θανάτους πλέον μιλάμε για γενοκτονία.

Μην παίζετε τη ζωή σας κορόνα γράμματα. Σκεφτείτε πόσες αγκαλιές σας περιμένουν όταν γυρίσετε και πόσα πράγματα έχετε ακόμα να ζήσετε. Υ.Γ. Ο μόνος που δικαιούται να ΜΗΝ φοράει ζώνη είναι ο επιβάτης – πελάτης νεκροφόρας.

Author

mm

Καργάκη Μαρία γεννημένη το 1988 κάτοικος Μοιρών. Μου αρέσει να βλέπω νέους να γίνονται δημιουργικοί και να είναι ενεργοί. Έχουμε ανάγκη από ένα καλύτερο αύριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up