Περιμενοντας τον…. Αγιο Βασιλη!!!

Το όνομά του ξακουστό στα πέρατα της γης. Οι θαυμαστές του; Αμέτρητοι! Διαχρονικός και μόνιμος επισκέπτης αυτές τις γιορτινές μέρες , ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να επισκεφτεί τα όνειρα και την καρδιά μας.

Ο Άγιος Βασίλης!!!

Ο Αγαπημένος Πρωτοχρονιάτικος επισκέπτης με την άσπρη γενειάδα και την κόκκινη γνώριμη φορεσιά του.

Όνειρο παιδικό; Ναι σίγουρα!!!

Χιλιάδες είναι οι ευχές που γίνονται καθημερινά αυτές τις μέρες με τη ελπίδα πως θα «φτάσουν» στον παραλήπτη τους, τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη!

Χιλιάδες επιθυμίες, χιλιάδες οι προτιμήσεις,  χιλιάδες οι ευχές!!!

Μια η κινητήριος  δύναμη… Η ελπίδα!!!

Μια φλόγα αναμμένη στην παιδική τρυφερή ψυχή!

Μα μήπως τελικά δεν τον  περιμένουν μόνο οι λιλιπούτιοι θαυμαστές του;

Μήπως υπάρχουν ακόμα εκείνοι που ενώ έχουν πάψει να είναι παιδιά,  κάπου βαθιά μέσα τους περιμένουν ένα Άγιο Βασίλη αυτές τις γιορτινές μέρες να φέρει σ΄ αυτούς την Αγάπη και την Ελπίδα;

Σίγουρα όλοι,  αυτές τις Άγιες Μέρες , μικροί και μεγάλοι,  κάνουν  μια ευχή για τον καινούργιο χρόνο που «ανατέλλει».

Ο καθένας  κάτι προσμένει και κάτι καρτερά.

Μα μήπως όλες μα όλες οι ευχές απ΄ όπου κι αν προέρχονται δεν κρύβουν μέσα την αγάπη και την ελπίδα;

Σίγουρα ναι!

Και πραγματικά είναι αυτό που ο γνώριμος καθιερωμένος επισκέπτης  των ονείρων των παιδικών περιμένει, για να μπει και στα όνειρα των μεγάλων. Αρκεί να βρει την πόρτα της καρδιάς ανοιχτή, αρκεί να πάρει πρόσκληση με μια ευχή γεμάτη αγάπη και ελπίδα. Και ίσως για τους μεγάλους να΄ ναι λίγο δύσκολο μέσα από  τη ρουτίνα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας να περάσουν στη σφαίρα του ονείρου.

Με μια προσπάθεια όμως σίγουρα ο καθένας μπορεί σήμερα , λίγο πριν φύγει ο χρόνος , να ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη αγάπη και ελπίδα για κείνον, μα κυρίως για τον διπλανό του, και για όλους εκείνους που ο Άγιος με την κόκκινη φορεσιά δεν επισκέφτηκε ποτέ τα όνειρά τους!

Αγαπήστε, ονειρευτείτε, μην αφήσετε την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο να σβήσει!

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά!!!

Author

mm

Αγαπώ και θαυμάζω κάθε τι που κάνει αυτή η ΟΜΑΔΑ!!!! Η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια εκπλήσσοντας με τη δράση της! Σαν Δημοσιογράφος που δραστηριοποιούμε στην περιοχή της Μεσαράς, στηρίζω κάθε δράση των Νεολαίων της Φαιστού! Στα πλαίσια αυτά, σκέφτηκα πως δε θα μπορούσα να λείπω από την ομάδα των αρθρογράφων της! Σ΄ ευχαριστούμε ΔΡΩ! Συνέχισε Δυνατά!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up